مکتبستان مکتبستان مکتبستان مکتبستان ✐ مـــکـــتــــبـــســتـان ✎
مکتبستان مشاوره و برنامه ریزی کنکور
پنج شنبه 22 اسفند 1398 ساعت 13:16 | بازدید : 10105 | نویسنده : [cb:post_author_name] | ( نظرات )

برای مشاوره کنکور به سایت مکتبستان رجوع کنین.

 

سلام 

امیدوارم توی این روزای خیلی مهم ، همچنان با برنامه تلاش کنید و از زمان نهایت استفاده رو ببرید.

یکی از دوستان موفق در کنکور تجربی ، لطف کرده و درباره ی زیست شناسی نکات و مواردی رو که باید توجه داشت، در اختیار وبلاگ قرار دادند. من هم عینا مطالب رو در این پست قرار میدم. با این امید که نهایت استفاده رو ببرید. در ضمن اگه در این ارتباط سوالی داشتید حتما کامنت کنید.

.

.

.

"توی این پست میخوام مطالبی درباره ی درس مهم "زیست شناسی" براتون بذارم:

با توجه به مدتی که تا کنکور 94 باقی مونده خیلی از کنکوری ها میپرسن چطور باید زیست رو جمع بندی کرد.
یکی از بهترین روش ها برای اونایی که نکات زیست رو درآوردند اینه که از حالا زیست رو توی برنامه ی هر روزشون بذارن و نکات نوشته شده رو هر روز مرور کنند. گرچه خیلی هاتون از همون اولای مهر زیست رو توی برنامه ی هر روزتون گذاشتید.
من خودم نکات رو توی یه دفتر جداگانه نوشته بودم ولی بعضیا توی کتاب درسی مینویسن که هر دوتاش روش خوبیه.
توی این مدت اصلا مبحث جدید نخونید. زیست درسیه که باید اونقدر خونده بشه که ملکه ی ذهنتون بشه و یه جورایی باید کتاب رو خورده باشید.
برای جمع بندی کتاب "جمع بندی مهر و ماه" رو پیشنهاد میکنم. بخصوص آزمون های آخر کتاب خیییلی عالیه. حتما با زمان بندی این آزمونا رو کار کنید.
(البته من از کتاب جمع بندی تخته سیاه دکتر آرام فر هم استفاده کردم، که اگه وقت کردید میتونید از این کتاب هم استفاده کنید)
از حالا باید شروع کنید کتاب زرد کانون رو کار کنید. هر قسمتی رو که مشکل داشتید باید برید سر کتاب درسی و اون مبحث رو از روی کتاب بخونید. تست هایی رو هم که توی کتابای کمک درسیتون علامت گذاری کردید باید مجددا مرور کنید.

*نکته: هیچ وقت به خاطر اینکه زیست درس مهمیه یا اینکه ریاضیتون ضعیفه ترتیب دفترچه ی اختصاصی رو به هم نزنید. شاید اگه زیست رو اول جواب بدید کمی درصدتون بالاتر بره، ولی چندین برابر درصد ریاضیتون افت میکنه. من همون ترتیب دفترچه رو توصیه میکنم.

بزرگترین مشکل بچه ها توی درس زیست شناسی سوالای دام داره که باعث میشه تعداد پاسخ های غلط خیلی زیاد بشه. اینو یادتون باشه که همه ی سوالا مال شما نیست و نباید به همه ی سوالا جواب بدید.

برای زیست باید تمرکزتون روی شکل های کتاب درسی خیلی زیاد باشه. مباحث گیاهی رو هم، چون فراره باید خیلی مرور کنید. ژنتیک هم اگه تا حالا کار کردید به تست زنی ادامه بدید ولی اگه کار نکردید باید کامل کنارش بذارید چون الان فرصت به تسلط رسوندن ژنتیک نیست.
در کل پیشنهادم اینه که روی نقاط قوت خودتون بیشتر کار کنید تا اینکه نقاط ضعفو پیدا کنید و بخواید اونا رو به تسلط برسونید.


در پایان یادتون باشه که شرط موفقیت توی کنکور حفظ آرامش و اعتماد به نفسه. خودتونو برای هر شرایطی آماده کنید و بدونید که موفقیت شما بسته به مدیریت این شرایط سر جلسه س.
روحیه تونو حفظ کنید و با قدرت جلو برید.

"بهترین ها رو براتون آرزو میکنم""

.

.

.

 موفق باشید

 


برچسب‌ها: مکتبستانمکتبستان مشاورهmaktabestanبرنامه ریزی کنکورکنکور
نوشته شده توسط مکتبستان در 20:48 |  لینک ثابت   • نظر بدهید

یکشنبه دوم شهریور 1393

جزوه کنکوری فیزیک (((برای دانلود)))

با سلام.

 

باز هم خدمتی دیگر از مکتبستان .

این بار  جزوه کنکوری فیزیک استاد نقی زاده !!!!

فیزیک مشکل داری؟ پول کلاسای میلیونی رو نداری؟ تو شهرتون معلم خوب نیست؟

پس با جزوه فیـــــــــــــــــــــــــــــــــزیک مکتبستان آشنا شوید!!!

جزوه ای واستون قرار دادیم ، آموزشی + تکنیکی

اگه فیزیک صفر هم که باشین مهم نیست! چون یه شگفتی دیگه در انتظارتون هست

شگفتی به نام:::

 جزوه فیزیک مکتبستـــــــــــــــان!!!!!!!!!!

 

استاد کارشون حرف نداره! جزوه طوری نوشته شده که هم بسیار آسون میتونین یاد بگیرین ، هم خیلی تکنیـــــــــــــــــــــــــــــکی هستش!!!

لازم به ذکره استاد تجربه ۳۰ساله موفق تدریس دارن. تعداد زیادی از شاگردای استاد رتبه تک رقمی و دورقمی آوردن. استاد کارنامه درخشانی در تربیت دانش آموزانی با درصد بالای ۹۰ فیزیک دارن! چرا حالا شما ۱۰۰ نزنین؟؟؟؟؟؟

 


برچسب‌ها: جزوه تستی فیزیکجزوه فیزیکجزوه نکات کنکوری فیزیکجزوه نکات کنکوری فیزیک1جزوه نکات کنکوری فیزیک2
ادامه مطلب
نوشته شده توسط مکتبستان در 16:14 |  لینک ثابت   • نظر بدهید

پنجشنبه سی ام مرداد 1393

برنامه ریزی کنکور 94

سلام. تو این پست راجع به برنامه ریزی کنکور94 میخوام بحث کنم. واسه برنامه ریزی کنکور 94 پست زیر رو که از سایت مکتبستان گرفته شده رو دقیق بخونین.

با سلام به همه ی کنکوری ها و هواداران گروه آموزشی  مکتبستان که مایلن برنامه ریزی برای کنکور ۹۴ رو فرابگیرن . تو این پست میخوام راجع به برنامه ریزی برای کنکور ۹۴ واستون مطالبی رو به صورت جامع بگم. همه ی شما میدونین که وقتی کار زیاده برنامه ریزی لازمه. کنکور۹۴ یعنی یه حجم زیاد از مطالب و برنامه ریزی برای کنکور ۹۴  هم یه امر واجبه.

برنامه ریزی برای کنکور 94

کلا همه شما احتمالا یه سوالاتی راجع به برنامه ریزی برای کنکور ۹۴ دارین. تو این پست سعی میشه به همه سوالاتون راجع به برنامه ریزی برای کنکور ۹۴ پاسخ داده بشه.

خب برنامه ریزی برای کنکور ۹۴ یه سری پیش نیازا و اصول داره. یکی یکی راجع بهشون توضیح میدم.

رکن ۱ برنامه ریزی برای کنکور ۹۴ –> آزمون آزمایشی

 آزمون آزمایشی

هرکسی که بخواد واسه کنکور۹۴ برنامه ریزی کنه ابتدا نیازمند یک برنامه جامع هست. برنامه ای که همه اصول رو راجع به برنامه ریزی برای کنکور ۹۴ در خودش داشته باشه. با یک دید بلند مدت ، به صورتی که آدم مطمئن باشه اگه با اون برنامه پیش بره به همه درسا میرسه ، همه درسا رو مرور میکنه و با تسلط کافی به کنکور۹۴ میرسه. بهترین برنامه جامع برای شما برنامه جامع یکی از آزمون های آزمایشی هست. برنامه ای که جزء به جزء مطالعات یک سال شما در آن هست. همچنین شرکت در آزمون آزمایشی خودش یه انگیزه و نیرویی مضاعف واسه کار بیشتر در شما ایجاد میکنه.

حالا احتمالا سوال همتون اینه که چه آزمونی شرکت کنیم؟ ببینین در سال های پایه توصیه ما گزینه۲ هست. چون برنامه سه هفته ای هست و شما با فشار کمتر به درسا میرسین ولی در سال کنکور توصیه ما کانون قلمچی با برنامه ریزی ها و آزمون های ۲هفته ای خودش هست تا پیگیری و تمرکز بیشتری روی درس هاتون داشته باشین.

دقت داشته باشین که حتی اگه در هیچ آزمون آزمایشی شرکت نمیکنین باید برنامه یک آزمون آزمایشی رو تهیه کنین تا مطابق با اون پیش برین.

رکن۲ برنامه ریزی برای کنکور ۹۴–> اجرای برنامه روزانه:

 اجرای برنامه روزانه

واسه برنامه ریزی برای کنکور ۹۴  به صورت روزانه به چند صورت میتونین عمل کنین. خب شما برنامه جامع دارین ( همون برنامه آزمون آزمایشی ) . حالا میمونه اجرای روزانه این برنامه جامع که به صورت دوهفته ای به شما داده شده.

راه اول:

برای اجرای این برنامه در یک فایل صوتی توضیحات کافی رو دادیم. شما از طریق لینک زیر این فایل صوتی کم حجم رو دریافت کنین و نحوه برنامه ریزی روزانه برای کنکور ۹۴ رو فرابگیرین.
فایل صوتی برنامه ریزی روزانه برای کنکور۹۴

راه دوم:

شما میتونین برنامه ریزی روزانه خودتون رو به بچه های تیم مشاوره کنکور مکتبستان بسپرین. مشاورین مکتبستان همه از دانشجویان پزشکی و رتبه های برتر هستند و به صورت روزانه واسه متقاضیان برنامه ریزی انجام میدن. برنامه ریزی و نظارت و پیگیری دقیق رو به یه کاردان و مشاور حرفه ای بسپرین ;-)

از طریق این لینک میتونین در طرح مشاوره و برنامه ریزی روزانه مکتبستان تا کنکور شرکت کنین.

حالا راجع به یه سری سوالات دیگه به تفکیک بحث میکنیم:

در تابستان کنکور برای برنامه ریزی برای کنکور ۹۴ چه درس هایی رو بخونم؟

سعی کنین در تابستان بیشتر تمرکزتون رو روی دروس اختصاصی بذارین. سهم مطالعه دروس اختصاصی باید خیلی بیشتر از عمومیا باشه ولی از عمومیا هم غافل نشین! سعی کنین دروس ریاضی و فیزیک رو به صورت مبحثی بخونین. دروس پایه اختصاصی تا جایی که میتونین سعی کنین در تابستون جمع بشه. کار تستی در تابستون باید زیاد باشه. از دروس پیش دانشگاهی هم حدودا دو درس از دروس اختصاصی رو توی تابستون مطالعه داشته باشین. توضیحات کلی تر در پست های بخش مشاوره سایت هست.

نحوه مطالعه دروس برای کنکور ۹۴ :

نحوه مطالعه دروس

تا الان ممکنه به سبک های مختلفی درس خونده باشین ولی حالا باید سعی کنین با روش های دروس و روش هایی که مناسب کنکور ۹۴ باشه درس بخونین. در لینک زیر کلیه روش های مطالعه دروس مختلف برای کنکور ۹۴ آورده شده.

روش های خوندن دروس برای کنکور ۹۴

کتاب تست های مناسب برای کنکور ۹۴ :

بهترین منابع کنکوری

توضیح راجع به کتاب تست یه بحثیه که معمولا برای هر فرد و با توجه به سطح و اهدافش متفاوت هست. در دو پست به صورت کامل این مسئله رو توضیح دادم. ابتدا اونا رو مطالعه کنین:

بهترین کتاب های اختصاصی برای کنکور۹۴

بهترین کتاب های عمومی برای کنکور۹۴

اما بخوام یه چیز هم کلی بگم: زیست:خیلی سبز / فیزیک: گاج طوسی / ریاضی : مهروماه یا گاج طوسی یا کانون ۳۰سال (مهروماه آموزشی هم هست) / شیمی: مبتکران یا خیلی سبز / عربی: ایادفیلی / ادبیات: خیلی سبز / دین و زندگی: گاج طوسی / زبان: شبقره

احتمالا الان کلی سوال دارین پس بهتره اون دو تا لینک راجع به کتاب های آموزشی رو حتما مطالعه کنین.

جزوات آموزشی کنکوری منتخب برای کنکور ۹۴ :

جزوات کنکوری

خب احتمالا همتون میدونین که مطالعه هر درسی با یه منبع خوب یعنی رفتن بخش اعظم مسیر موفقیت. مکتبستان تو این زمینه هم کمکتون میکنه. شاید خیلیاتون به اساتید برتر دسترسی ندارین. شاید زیاد از سطح مدرستون راضی نیستین. شاید اصن وقت رفتن به کلاس های خصوصی رو ندارین. به خاطر همین ما بهترین جزوات آموزشی برای کنکور ۹۴ رو فراهم کرذیم تا پاسخگوی همه ی نیازهای شما باشه. با کمترین هزینه میتونین به تعالیم بهترین اساتید دست پیدا کنین.

برای تهیه بهترین جزوات آموزشی کنکور۹۴ کلیک کنید.

مشاوره و برنامه ریزی خصوصی برای کنکور ۹۴ ( برنامه ریزی برای کنکور ۹۴ ):

برنامه ریزی برای کنکور 94

خب در این مورد هم مکتبستان کاملا کمکتون میکنه. ما به دو صورت مشاوره داریم.

۱: مشاوره تلفنی خصوصی + برنامه ریزی روزانه :

در این سری از مشاوره ها شما یک مشاور خصوصی دارین که تا کنکور کنارتون هست و کمک حالتونه. این سری مشاوره ها همونایی هست که الان با قیمت های میلیونی داره ارائه میشه ولی در مکتبستان با حداقل هزینه به بهترین صورت ارائه میشه.

برای ثبت نام و آگاهی از مشاوره تلفنی و برنامه ریزی روزانه کلیک کنید.

۲: مشاوره یک جلسه ای:

در این مشاوره ها یک تایم مشاوره تلفنی به شما داده میشه. این سری از مشاوره ها واسه کسایی هست که میخوان در یک تایم مشاوره به سوالاشون پاسخ داده بشه. در این سری از مشاوره ها شما مستقیما با دکتر کاویانی مدیر موسسه آموزشی مکتبستان در ارتباط خواهید بود.

برای ثبت نام و آگاهی از مشاوره یک جلسه کلیک کنید.

در پایان امیدوارم در این سال در کنار هم روزای خوبی رو داشته باشیم و بتونیم همه جوره کمک حالتون باشیم. تا کنکور ۹۴ با مکتبستان باشین.


 

|
امتیاز مطلب : 48
|
تعداد امتیازدهندگان : 10
|
مجموع امتیاز : 10


10 نكته براي عملكرد بهتر در كنكور
یک شنبه 21 دی 1393 ساعت 9:29 | بازدید : 840 | نویسنده : [cb:post_author_name] | ( نظرات )

 

مکتبستان مشاوره و برنامه ریزی کنکور

 


برای مشاوره کنکور به 
سایت مکتبستان رجوع کنین.

 

 

با اطمينان خاطر و آرامش كامل در امتحان شركت كنيد. مثبت انديشي كنيد. همواره اين جملات را در ذهن خود تكرار كنيد: «من براي امتحان كاملا آماده ام و به خوبي از عهده آن برمي آيم». نگراني را از خود دور كنيد. هر گاه احساس نگراني كرديد، چند نفس عميق بكشيد

 

1) با آمادگي كامل و به موقع در سر جلسه امتحان حاضر شويد. وسايل مورد نياز مثل مداد، پاك كن، تراش و ساعت را به همراه داشته باشيد. با اين كار همه چيز در دسترس شما خواهد بود و نيازي به قرض گرفتن وسايل ديگران پيدا نخواهيد كرد.

۲) با اطمينان خاطر و آرامش كامل در امتحان شركت كنيد. مثبت انديشي كنيد. همواره اين جملات را در ذهن خود تكرار كنيد: «من براي امتحان كاملا آماده ام و به خوبي از عهده آن برمي آيم». نگراني را از خود دور كنيد. هر گاه احساس نگراني كرديد، چند نفس عميق بكشيد تا آرام شويد. قبل از امتحان با دوستانتان راجع به اضطراب و دلشوره صحبت نكنيد. بهتر است بدانيد كه نگراني همچون يك بيماري مسري قابل سرايت به ديگران است.

۳) آرام ولي هوشيار باشيد. به پشتي نيمكت تكيه دهيد و راحت باشيد.

۴) در ابتدا نگاهي گذرا به سوالات بيندازيد. حدودا ۱۰ درصد از وقت خود را براي اين كار صرف كنيد. كلمات كليدي (در سوالات) را مشخص كنيد و براي پاسخ دادن به سوالات زمانبندي كنيد. در حالي كه سوالات را مي خوانيد، نكاتي كه به ذهنتان مي رسد و مي تواند مفيد باشد را در كنار آنها يادداشت كنيد.

۵) براي پاسخگويي به سوالات از يك برنامه منظم پيروي كنيد. ابتدا به سوالات ساده تر پاسخ دهيد و بعد به آنها كه نمره بيشتري دارند. سپس به ترتيب به سوالاتي پاسخ دهيد كه:
▪ مشكل تر هستند.
▪ جواب دادن به آنها وقت بيشتري مي گيرد.

 



|
امتیاز مطلب : 25
|
تعداد امتیازدهندگان : 5
|
مجموع امتیاز : 5


شیوه ی تست زنی زیست شناسی
یک شنبه 21 دی 1393 ساعت 9:17 | بازدید : 698 | نویسنده : [cb:post_author_name] | ( نظرات )

 

مکتبستان مشاوره و برنامه ریزی کنکور

 


برای مشاوره کنکور به 
سایت مکتبستان رجوع کنین.

 

مطمئن باشید هیچ شیوه‌ی تست‌زنی که مختص درس زیست‌شناسی باشد وجود ندارد.

 

در صورتی که روش‌ها‌ی "عجیب" تست‌زنی (که ادعا می‌کنند بدون مطالعه و تنها با استفاده از روابط بین گزینه‌ها و برخی تکنیک‌ها می‌توان به 30 تا 40 درصد سوالات پاسخ صحیح داد) را یاد گرفته‌اید،حتما تمامی آن ها را فر اموش کنید،چون این روش ها از لحاظ علمی،تنها به احتمال یک چهارم می توانند گزینه صحیح را انتخاب کنند.

 البته روش‌هایی که به‌صورت عمومی برای تست‌زنی مطرح می‌شوند در زیست‌شناسی نیز کاربرد دارند. (مهارت تست‌زنی)

با توجه به این‌که سوالات کنکور زیست‌شناسی دقیقاً از متون و تمرین‌های کتاب‌های درسی طرح می‌شوند، برای پاسخ‌گویی به سوالات تنها نیاز به مطالعه‌ی صحیح و یادگیری عمیق و مفهومی مطالب دارید.

شما باید با تمرین تست‌زنی آخر هر جلسه علاوه بر مرور مطالب، نقاط ضعف و قوت خود را در موضوعات مختلف درس زیست‌شناسی (شجره‌نامه‌ها، ژنتیک جمعیت، گیاهی و.....) مشخص کنید تا بر اساس آن پاسخ‌گویی کنید. مثلاً اگر در سوالات شجره‌نامه ضعیف هستید و وقت زیادی را صرف پاسخ‌گویی به آن‌ها می‌کنید در جلسه‌ی امتحان، کنار سوالات شجره‌نامه‌ علامت‌گذاری کرده و آن‌ها را در انتها و بعد از دیگر سوالات پاسخ‌گویی کنید.

عنوان‌بندی مفهومی هر سه پایه

                   مولکول‌های زیستی

                   سفری به درون سلول

                   سازمان‌بندی سلول  

      

 


|
امتیاز مطلب : 20
|
تعداد امتیازدهندگان : 4
|
مجموع امتیاز : 4


چگونه در جلسه آزمون تست بزنيم؟
یک شنبه 21 دی 1393 ساعت 9:17 | بازدید : 728 | نویسنده : [cb:post_author_name] | ( نظرات )

 

مکتبستان مشاوره و برنامه ریزی کنکور

 


برای مشاوره کنکور به 
سایت مکتبستان رجوع کنین.

 

بسياري از داوطلبان در جلسه آزمون اگر با چند سؤال دشوار مواجه شوند ناگهان دستپاچه مي شوند و نظم ذهني خود را از دست مي دهند و احساس مي كنند همه كنكور را از دست داده اند.

 

بسياري از داوطلبان در جلسه آزمون اگر با چند سؤال دشوار مواجه شوند ناگهان دستپاچه مي شوند و نظم ذهني خود را از دست مي دهند و احساس مي كنند همه كنكور را از دست داده اند. اين گونه داوطلبان فكر مي كنند ديگران به همه سؤال ها پاسخ مي دهند و فقط آن ها هستند كه نمي توانند به سؤال ها جواب دهند متأسفانه اگر سؤال هاي آزموني دشوار باشد دانش آموزان قوي تر بيشتر آسيب مي خورند چرا كه مي خواهند به تمام يا اكثر سؤال ها پاسخ صحيح دهند. اما بد نيست بدانيد برخي كساني كه در بهترين و دشوارترين رشته‌هاي دانشگاهي قبول شده اند در بعضي درس ها نمره كمتر از 40% به دست آورده‌اند.

اگر دانش آموز خوبي هستيد و چند درس را خوب خوانده ايد؛ مبادا فكر كنيد كه در كنكور بايد به همه سؤالات پاسخ داد. اگر ديديد كه نمي توانيد به چند سؤال متوالي پاسخ دهيد، خود را نبازيد. مطمئن باشيد كه ديگران هم وضع شما را دارند. اعتماد به نفس داشته باشيد حتي بد نيست در اينجا كمي هم از خودراضي باشيد و بگوييد وقتي كه اين سؤال ها براي من دشوار است واي به حال ديگران! داشتن روحيه، در هر مسابقه اي سرنوشت ساز است. از جمله در اين مسابقه علمي كه كنكور نام دارد. به هر حال توصيه مي كنيم در جلسه كنكور به روش زير تست بزنيد. بايد بر اعصاب خود تسلط داشته باشيد و درست مانند يك شطرنج باز ماهر يا يك فرمانده نظامي در سخت ترين شرايط تصميم بگيريد كه چه كار كنيد و بهترين كار در هر لحظه كدام است. در هر لحظه بايد تشخيص دهيد، كدام تست را بايد رها كرد، به كدام تست جواب داد و چگونه زمان را تنظيم نمود. روشي را كه در زير مي گوييم بارها و بارها در منزل و در كنكورهاي آزمايشي تمرين كنيد تا بتوانيد در جلسه كنكور هم آن را اجرا نماييد.

 

 


|
امتیاز مطلب : 10
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2


چند نكته در مورد مطالعه مفيد
شنبه 20 دی 1393 ساعت 1:31 | بازدید : 684 | نویسنده : [cb:post_author_name] | ( نظرات )

 

مکتبستان مشاوره و برنامه ریزی کنکور

 


برای مشاوره کنکور به 
سایت مکتبستان رجوع کنین.

 

وقتي تصميم مي‌گيريم دوچرخه سواري، خياطي، شنا و هر نوع مهارت ديگر را ياد بگيريم، براي يادگيري آن‌ها تلاش و كوشش مي‌كنيم و بعد هم سعي مي‌كنيم تا با تمرين و تكرار، آن‌ها را به ذهنمان بسپاريم.با اين وصف:آيا براي يادگيري مهارت مطالعه نيز چنين تلاش مي‌كنيد؟...

 

- چه عواملي را در يك مطا‌لعه موفق مؤثر مي‌دانيد؟

- آيا با شيوه صحيح مطالعه هر درس آشنايي داريد يا اينكه همه مطالب درسي را با يك شيوه، مطالعه مي‌كنيد؟

- ترجيح مي‌دهيد در چه مكان‌هايي و در چه مواقعي به مطالعه بپردازيد؟

- ...

براي يادگيري مطالعه موفق، نه تنها بايد بايد شيوه صحيح هر نوع مطالعه‌اي آشنا باشيم و در كنارآن، تمرين و تكرار داشته باشيم،بلكه بايد با عوامل ديگري كه بر مطالعه موفق ما مؤثر است، آشنا باشيم. در اين مقاله به بررسي برخي از اين عوامل مي پردازيم:

 

انگيزه داشته باشيم

براي يادگيري هر چيز، انگيزه نقش به سزايي دارد. وقتي ما براي به دست آوردن چيزي انگيزه داشته باشيم، موفقيت در به دست آوردن آن برايمان امكان پذير است. انگيزه در مطا‌‌‌لعه؛ يعني تحريك شدن و بر انگيختگي براي يادگيري.ما زماني مي‌توانيم بگوييم انگيزه داريم كه به اندازه كافي، برانگيخته شده باشيم و اظطراب كم در ما ايجاد شده و ما را به سمت مطالعه سوق دهد. البته ميزلن انگيزه در افراد متفاوت است.بعضي ها براي مطالعه داراي انگيزه بسياري هستند؛ اما بعضي ديگر، هيچ انگيزه‌اي ندارند. اين افراد بايد در خود ايجاد انگيزه نمايند؛ يعني با يادآوري هدف و آينده شغلي ايده ‌‌‌آل خود، انگيزه‌شان را براي مطالعه تحريك كنند.

يك راه ديگر برايايجاد انگيزه، درگير كردن خود با موضوع مطالعه است. اگر به عنوان مثال در مطالعه درس‌هاي رياضي و فيزيك با مشكل روبه‌رو هستيد و يادگيري در درس برايتان مشكل است، به جاي كنار گذاشتن مطالعه آنها، بايد خود را درگير يادگيري رياضي و فيزيك نماييد. تمرين و تكرار كنيد، در صورت لزوم، از كلاس‌هاي خصوصي و كتاب‌هاي آموزشي استفاده كنيد، از دبير‌هاي با تجربه كمك بگيريد، مطالعه گروهي داشته باشيد و ... تا علاقه شما به يادگيري تحريك شود.

 

با علاقه بخوانيم

انگيزه و علاقه به دنبال يكديگر مي‌آيند. وقتي براي به دست آوردن هدف انگيزه داشته باشيم و اندازه كافي تحريك شده باشيم، علاقه ما به مطالعه زياد مي شود و به سمت طمالعه تمايل پيدا مي كنيم. هرچه اطلاعات ما در مورد موضوعيبيشتر شود، علاقه بيشتري به مطالعه آن موضوع و باز كردن مسائل آن پيدا مي‌كنيم؛ بنابراين، سعي كنيد كه هنگام مطالعه با علاقه شروع كنيد. بعضي افراد در هنگام مطالعه مشكل دارند و به قول معروف روي غلطك خواندن نيافتاده‌اند؛ آنها دتر شروع تمركز ندارند و به خاطر همين مسأله، ممكن است تشويق خاطر داشته باشند؛ در چنين شرايطي، اين افراد بايد به طور روزنامه‌وار بخوانند و نگاهي سطحي و نقشه‌ها، فهرست‌ها، بخش‌ها، و ... بيندازيد؛ تا وقتي كه به تدريج تمركز خود را به دست آورند.

 

با اصول مطالعه آشنا باشيم

گاهي مطالعه كننده، انگيزه و علاقه كافي براي مطالعه دارد؛ امام با روش صحيح مطالعه آشنا نيست. اين افراد از صبح تا غروب بيشتر اوقات خود را صرف مطالعه مي‌كنند؛ اما باز دهي و نتيجه‌اي كه از مطالعه مي‌گيرند، در سطح بسيار پاييني است. فردي ديگري كه اصول مطالعه صحيح را مي‌داند، با صرف مدت زمان كمتري براي مطالعه، سطح بازدهي بالاييدارد؛ به همين دليل، مهم است كه با اصول صحيح مطالعه هر درس آشنا باشيد و هر درس را با اصول و شيوه مناسب خود مطالعه كنيد. به طور مسلم، شيوه‌اي كه براي مطالعه درس‌هاي حفظ كردني به كار مي‌بريد، متفاوت از شيوه‌اي است كه براي مطالعه درس‌هاي حل كردني مثل رياضي و هندسه و مانند آن به كار مي‌بريد؛ به عنوان مثال، درس‌هايي چون زمين‌شناسي و زيست‌شناسي را با نقشه‌، عكس و اسلايد سريعتر ياد مي‌گيريد؛ در حالي كه رياضي و هندسه را با تجزيه و تحليل و تمرين و تكرار، بسرعت مي‌آموزيد.

 

مكان مناسب انتخاب كنيم

براي مطالعه صحيح لازم نيست حتماً جايي را در نظر بگيريد كه كاملاً ساكت و آرام باشد. سكوت مطق، خود شرايط حواس پرتي را فراهم مي‌‌آورد و باعث مي‌شود كه با عادت كردن در محيط كاملاً ساكت، در شرايط متفاوت با كوچكترين صدايي تمركز خود را از دست دهيد. پس هميشه جايي را براي مطالعه در نظر بگيريد كه كمترين سرو صدا و رفت و آمد را داشته باشيد. اگر ميز مطالعه داريد، روي ميز را از هرچيزي كه باعث حواس پرتي مي شود، خالي كنيد. عكس، روزنامه، راديو، ضبط،مجله و هر چيز اضافي را برداريد و تمام وسايلي را كه نظير كتاب‌‌هاي درسي، فيش، كتاب لغت، خط‌كش، خودكار و مانند آن‌ها براي مطالعه لازم است، روي ميز قرار دهيد. از چراغ مطالعه استفاده كنيد كه سطح ميز را خوب روشن كند و آن را در جايي قرار دهيد كه در حين يادداشت برداري، موجب افتادن سايه خودكار و دست شما روي صفحه نشود.نور كافيو مناسب براي مطالعه راحت، لازم و ضروري است.صندلي را كه براي نشستن انتخاب مي‌كنيد، مي‌بايست راحت باشد و فاصله آن تا ميز براي مطالعه شما متعادل باشد. هواي اتاق مطالعه نبايد خيلي گرم وخيلي سرد باشد. هواي متعادل اتاق به تمركز حواس شما كمك مي كند. عادت به مطالعه در مكان‌هاي باز مانند پارك‌ها خوب نيست. پارك‌ها مكان مناسبي براي مطالعه نيستند؛ چرا كه هميشه پر رفت و آمد، پر سر و صدا و شلوغند. اما چنانچه ناگزير هستيد كه براي مطالعه به پارك‌ها مراجعه كنيد، جايي را براي مطالعه انتخاب كنيد كه كمترين سر و صدا و بيشترين آرامش را داشته باشد.

 

در زمان مناسب بخوانيم

اگر عادت كنيد در طولشبانه روز طي ساعت‌ها و زمان هاي مشخصي به مطالعه بپردازيد، كمك بسيار زيادي به خود كرده‌ايد. فراهم آوردن شرايط مطالعه در يك مكان مناسب و طي زمان‌هاي مشخص، ذهن شما را براي مطالعه موفق، بيشتر آماده مي‌كند؛ همچنين استراحت كوتاه مدت 10تا15دقيقه اي بعد از هر2 ساعت مطالعه، تأثير بسزايي در تجديد قواي فكري و ذهني شما دارد. اگر در موقع مطالعه زود خسته مي‌شويد، خوابتان مي‌گيرد يا عصبي مي‌شويد، دليل آن را پيدا كنيد؛ شايد طرز نشستن شما خوب نبوده يا هواي اتاق مناسب نباشد. مي‌توانيد پنجره اتاق را باز كنيد تا هواي اتاق عوض شود و يا ممكن است افكار مزاحم مانع شما باشد. برخي از اين افكار را مي‌توانيد كنترل كنيد؛ مثلاً اگر ذهن شما مدام درگير تين است كه به دوستان خود زنگ بزنيد، روي كاغذ يادداشت كنيد كه فراموش نكنيد و بعداً به او زنگ زنيد؛ همچنين اگر ياد‌ آوري خاطره‌اي آزار دهنده مانع مطالعه شماست، كتاب را كنار بگداريد، چند دقيقه نرمش كنيد و پياده‌روي كوتاه مدتي داشته باشيدو يا دوش بگيريد و بعد مجدداً به مطالعه بپردازيد. در شروع مطالعه به اين فكر نكنيد كه درس مشكل و خسته كنند‌اي است. مطالعه را با رغبت، انگيزه و خوشحالي شروع كنيد. به اين فكر كنيد كه وقتي مبحث آن روز را با موفقيت به پايان مي‌رسانيد، چقدر لذت بخش و موجب خوشحالي شما مي‌شود و به خود قول دهيد اگر تكليف آن روز را به خوبي به پايان رسانيد، براي خود جشن مي‌گيريد، به مهماني مي‌رويد يا خودتان را به خوراكي مورد علاقه‌تان دعوت مي‌ كنيد. با كتاب خود شوخي كنيد. مثال‌هاي مهيج،شادي آفرين و خنده‌دار بزنيد. لحن خواندن‌تان را تغيير دهيد و براي درك بيشتر به سخت‌ترين مطالب كتاب بار هيجاني مثبت بدهيد. محققان معتقدند مطالبي كه بار هيجاني بيشتري دارند، بيشتر در حافظه مي مانند و بهتر به خاطر آورده مي شوند؛ چرا كه هيجان، علاقه، تمركز و يادگيري سريع را فراهم مي آورد.

 

تغذيه مناسب

خيلي از افراد در مواقع مطالعه به تغذيه و يا آنچه كه بايد بخورند، توجه ندارند؛ در حاليكه تغذيه، نقش مؤثري در تمركز بهتر و مطالعه موفق دارد. آن‌ها با اينكه مي‌دانند گرسنه هستند، اما همچنان بي توجه به اين قضيه بر شدت مطالعات خود مي افزايند؛ در حالي كه مطالعه آن ها چيزي جز رژه تعدادي از كامات و جملات نيست و خيلي زود آنچه را كه مي‌خوانند، فراموش مي‌كنند. تغذيه مناسب در رفع خستگي،خواب‌آلودگي و تجديد قواي فكري و ذهني، تأثير بسزايي دارد. البته منظور از تغذيه مناسب، خوردن غذا‌هاي پر حجم و سنگين نيست. غذا‌هاي پر حجم و سنگين باعث سستي و تنبلي و خواب‌آلودگي بيشتر مي‌شود. منظور از غذا‌هاي مناسب ، غذا‌هايي هستند كه مقوي و پر انرژي هستند و توانايي مطالعه بيشتر را امكان پذير مي‌سازد. خوردن گردو، بادام، كشمش، خرما، فندق، شير موز، آب پرتقال و چاي و بيسكويت در فاصله بين مطالعه بسيار مفيد است.

 

پشتكار داشته باشيم

شرط موفقيت در مطالعه و هر كاري، علاوه بر انگيزه و علاقه، تمرين و تكرار و پشت كار فراوان است. اعتقاد راسخ به اين كه هر كاري شدني است و موفقيت در چند قدمي شناست،شرايط عمل و مطالعه بيشتري را فراهم مي كند. افكار و ذهنتان، شما را براي رسيدن به آن هدف ياري مي‌كنند.

 

با خدا ارتباط برقرار كنيد

عدم ارتباط با خدا موجب ترس از شكست، عدم اعتماد به نفس و اظطراب مي‌شود؛ در حالي كه ارتباط و اتصال به خدا، نيروي شما را در پيمودن مسير زياد مي‌كند. در موقع نماز و يا خوابيدن، با خالق خود ارتباط و اتصال داشته باشيد و خير و صلاح خود را از او بخواهيد. فراموش نكنيد كه انگيزه و علاقه، تمرين، پشتكار و توكل به خدا، كليد موفقيت شماست.


|
امتیاز مطلب : 10
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2


طراحی صنعتی
شنبه 20 دی 1393 ساعت 1:31 | بازدید : 610 | نویسنده : [cb:post_author_name] | ( نظرات )

 

مکتبستان مشاوره و برنامه ریزی کنکور

 


برای مشاوره کنکور به 
سایت مکتبستان رجوع کنین.

 

طراحی صنعتی

آيا بايد محصولات زيبا را در موزه‌ها و نمايشگاه‌ها ديد؟ يا اينكه بايد دنيايي داشته باشيم كه زيبايي در گوشه‌گوشه آن جلوه‌گر باشد؟رشته طراحي صنعتي براساس ديدگاه دوم شكل گرفته است. البته نبايد تصور كرد كه رشته طراحي صنعتي فقط به زيبايي محصولات مي‌انديشد بلكه اين رشته معتقد است كه در ساخت محصولات مورد استفاده بشر بايد از لطافت، زيبايي و ظرافت هنر و همچنين فناوري و كارآيي علم بهره گرفت تا بتوان زندگي زيباتر و راحت‌تري داشت؛ يعني طراحان صنعتي توسعه دهنده و تكامل‌بخش محصولاتي هستند كه ما هر روزه از آنها استفاده مي‌كنيماين رشته‌ كه‌ شالوده‌اي‌ از علم‌، صنعت‌ و هنر است‌؛ به‌ طراحي‌ تمامي محصولات‌ مي‌پردازد؛ يعني‌ كليه‌ لوازم‌، تجهيزات‌ و محصولاتي‌ كه‌ مورد استفاده‌ انسان‌ است‌، از لوازم‌ آشپزخانه‌ گرفته‌ تا محصولات‌ بسيار پيچيده‌ مثل‌ سيستم‌هاي‌ كامپيوتري‌ را طراحي‌ مي‌كند. طراحي‌ صنعتي‌ تلاش‌ مي‌كند كه‌ سختي‌ و خشونت‌ صنعت‌ را از آن‌ بگيرد تا محصول‌ صنعتي‌ براي‌ مشتري‌ لطيف‌ گردد و در اين‌ كار هم‌ منافع‌ كارفرما و هم‌ استفاده‌ كننده‌ را در نظر مي‌گيرد. گفتني است كه امروزه ديدگاه‌هاي جديدي در زمينه طراحي صنعتي ارائه شده است. براي مثال در طراحي بايد دقت كرد كه كالاي مورد نظر به طبيعت ضرري نرساند و قابل بازيافت باشد. يك‌ طراح‌ صنعتي‌ براساس‌ اطلاعات‌ به‌ دست‌ آمده‌، در نهايت‌ با توجه‌ به‌ فرهنگ‌ بومي‌، اقتصاد، روانشناسي‌، ديدگاه‌هاي‌ هنري‌، روش‌هاي‌ توليد، تكنولوژي‌ توليد، نوع‌ مواد مورد استفاده‌ و مسائل‌ زيست‌محيطي‌، طرح‌ محصولي‌ جديد را ارائه‌ مي‌دهد يا يكي‌ از معايب‌ محصولات‌ قديمي‌ را برطرف‌ مي‌سازد.

در رشته‌ طراحي‌ صنعتي‌، خلاقيت‌ حرف‌ اول‌ را مي‌زند و دانشجوي‌ اين‌ رشته‌ بايد توانايي‌ نوآوري‌ و تفكر خلاق‌ را داشته‌ باشد؛ يعني‌ هم‌ هنر و هم‌ صنعت‌ را درك‌ كرده‌ و هم‌ قدرت‌ مديريت‌ داشته‌ باشد و علاوه‌ بر موارد فوق‌ تا حدودي‌ با مباحث‌ كاربردي‌ علوم‌ پايه‌ مثل‌ فيزيك‌، شيمي‌، هندسه‌ و زيست‌شناسي‌ آشنا باشد. دانشجوي‌ اين‌ رشته‌ بايد نگاه‌ خود را به‌ اطراف‌ و اشياء دقيق‌تر كند‌ و پيوسته‌ نيازهاي‌ فردي‌ و اجتماعي‌ افراد را در ذهن‌ خود مرور نمايد. او بايد به‌ راحتي‌ با محيط‌هاي‌ كاري‌ ارتباط‌ برقرار كرده‌ و تجارب‌ خود را از نظر فني‌ گسترش‌ دهد به‌ گونه‌اي‌ كه‌ بتواند عملكرد طرح‌ خود را كاملاً توجيه‌ نمايد و تمامي‌ مراحل‌ اجرايي‌ آن‌ را زير نظر داشته‌ باشد.

متأسفانه‌ در كشور ما تكنولوژي‌ توليد پايين‌ است‌ و ما توليدات‌ محدودي‌ داريم‌ و 99% همين‌ توليدات‌ محدود نيز كپي‌ از توليدات‌ خارجي‌ است‌؛ يعني‌ كارخانه‌دارها براي‌ طرح‌ جديد سرمايه‌گذاري‌ نمي‌كنند. براي‌ همين‌ فرصت‌هاي‌ شغلي‌ طراحان‌ صنعتي‌ بسيار محدود است‌. از سوي‌ ديگر در كشور ما ارتباط‌ نزديكي‌ بين‌ صنعت‌ و دانشگاه‌ وجود ندارد و به‌ همين‌ خاطر صاحبان‌ صنايع‌ اين‌ رشته‌ را نمي‌شناسند و حتي‌ در بسياري‌ از كارخانه‌ها يك‌ مهندس‌ مكانيك‌، كار طراح‌ صنعتي‌ را انجام‌ مي‌دهد؛ يعني‌ هم‌ طرح‌ يك‌ محصول‌ و هم‌ توليد آن‌ برعهده‌ مهندس‌ مكانيك‌ استبنابراين‌ فارغ‌التحصيلان‌ اين‌ رشته‌ هنوز حضور فعالي‌ در صنعت‌ ندارند و تنها در بحث‌ مبلمان‌ شهري‌، صنعت‌ راه‌آهن‌ و تا حدودي‌ لوازم‌ خانگي‌ و صنعت‌ خودروسازي‌ فعاليت‌ مي‌كنند.


|
امتیاز مطلب : 10
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2


مثلث د.م.ك: راهي براي ارتقاي قدرت دروني و حل مشكلات
شنبه 20 دی 1393 ساعت 1:30 | بازدید : 543 | نویسنده : [cb:post_author_name] | ( نظرات )

 

مکتبستان مشاوره و برنامه ریزی کنکور

 


برای مشاوره کنکور به 
سایت مکتبستان رجوع کنین.

در اين مقاله قصد داريم شما را با يكي از مؤثرترين ابزارهاي خودبهسازي و حل مشكلات آشنا كنيم. اين تكنيك به تقويت ذهن، ارتقاي شغلي و كفايت و توانايي كلي شما كمك مي كند. شايان ذكر است كه اين متد ساده از هر كتاب خودسازي و جلسات انگيزشي مؤثرتر است.

 

اين فرمول ساده برطرف كننده ي انتقاد از خود، ترس و استرس است. در هر موقعيتي قابل استفاده است و هميشه نيز كار مي كند. حتي مي توانيد آن را بارها بدون هيچ محدوديتي استفاده كنيد.

اِل رون هوبارد، مثلث د.م.ك را در سال 1960 كشف كرد.

مثلث د.م.ك

د نمايانگر دانش، م نمايانگر مسئوليت و ك نمايانگر كنترل است.

مسئوليت داشتن در قبال چيزي يا در دست گرفتن كنترل چيزي، بدون داشتن علم و دانش كافي، دشوار است.

هم چنين سعي در كنترل چيزي و يا دانستن چيزي بدون احساس مسئوليت احمقانه است.

هم چنين دانستن كامل يك چيز و يا مسئوليت داشتن در برابر چيزي بدون داشتن كنترل بر روي آن غيرممكن است، چون اگر چنين نباشد اوضاع نابسامان خواهد شد.

و كم كم فرد مي‌تواند همه چيز را خوب پيش ببرد، با:

  • افزايش علم و دانش...
  • افزايش احساس مسئوليت...
  • افزايش قدرت اراده و كنترل...

اگر افراد در برخورد با همه‌ي موقعيت‌ها، اين تئوري را سرمشق خود قرار دهند، مطمئناً موفق خواهند شد.

با بررسي هر گوشه از مثلث د.م.ك جزء به جزء، فراموش كردن شكست‌ها و سرمشق گرفتن از موفقيت‌ها، فرد به طور قطع پي به قدرت دروني خود برده و موفق خواهد شد.

- اِل. رون هوبارد -

توصيه هاي عملكردي مثلث د.م.ك:

يكي از مشكلاتتان را در نظر گرفته، آن را روي كاغذ نوشته يا در كامپيوتر تايپ كنيد. بعد براي هر يك از پرسش‌هاي زير، پاسخي مناسب نوشته يا تايپ كنيد:

1.  افزايش گوشه‌ي دانش
چطور مي توانيد دانش خود را در مورد اين مشكل افزايش دهيد؟ براي دانستن در مورد آن به چه چيزهايي نياز داريد؟ براي بهتر فهميدن مشكل چه منابعي را بايد مطالعه كنيد؟

2.  افزايش گوشه‌ي مسئوليت
چطور مي توانيد مالكيت بيشتري از مشكل را بر عهده گيريد؟ مسئوليت كدام قسمت‌هاي اين مشكل بر گردن شما است؟ آيا مي‌توانيد مسئوليت قسمت‌هايي از مشكل كه شما عامل آن نبوده‌ايد را بر عهده گيريد؟

3.  افزايش گوشه‌ي كنترل
كنترل كدام قسمت مشكل را مي‌توانيد بر عهده گيريد؟ چطور مي‌توانيد كنترل قسمت‌هاي بيشتري از مشكل را نيز بر عهده گيريد؟   

4.  ناديده گرفتن شكست‌ها:
اگر همواره بر شكست و عدم موفقيت متمركز شويد، آنها بزرگ‌تر و غير قابل تحمل‌تر خواهند شد. و به همين صورت گرفتار شكست هاي بيشتري مي‌شويد. پس بايد راه‌هايي براي ناديده گرفتن شكست‌هاي‌تان پيدا كنيد.
اگر ناديده انگاشتن شكست ها دشوار است، سعي كنيد آنها را يك به يك روي يك صفحه كاغذ نوشته و بعد كاغذ را از بين ببريد. حواستان را متمركز كنيد. دست از فكر كردن يا صحبت كردن درمورد آنها برداريد و از افرادي كه پيوسته برايتان يادآور شكست هايتان هستند دوري كنيد. حواس خود را به چيزهاي ديگري مشغول كنيد تا به شكست هايتان فكر نكنيد. همچنين بايد سعي كنيد كه درمورد شكست هاي ديگران نيز فكر نكنيد.

5.  سرمشق گرفتن از موفقيت‌ها
براي سرمشق گرفتن از موفقيت‌هاي‌تان چه بايد بكنيد؟ چطور مي‌توانيد پايه‌ي آنها را محكم كنيد؟ 
نوشتن آنها روي تكه اي كاغذ و چسباندن آن به ديوار مي تواند روش خوبي باشد. سعي كنيد يادداشتي از همه‌ي موفقيت‌هاي زندگي‌تان تهيه كنيد. در مورد آنها با همه صحبت كنيد و براي هر موفقيت‌تان يك جشن حسابي بگيريد. 
هم چنين اين عادت را در خود ايجاد كنيد كه به دنبال كشف موفقيت‌هاي ديگران باشيد و آنها را نيز سرمشق خود قرار دهيد. هرچه بيشتر تمركزتان را روي موفقيت قرار دهيد، موفقيت بيشتري عايدتان خواهد شد.

بعضي از پاسخ‌هاي شما به اين سؤالات تقريباً ساده است. همين حالا  مي‌توانيد آنها را انجام دهيد. و خواهيد ديد كه چقدر بعد از آن در حل مشكل پيشرفت كرده‌ايد.

بعد از پاسخ‌گويي به سؤالات آسان، قدم‌هاي سخت‌تر را برداريد. وقتي آنها را هم شروع كرديد خواهيد ديد كه آن قدرها هم كه فكر مي‌كرديد دشوار نبوده‌اند.

اگر دنبال كردن اين 5 قدم، مشكل‌تان را به طور كامل حل نكرد، سعي كنيد اين مراحل را دوباره طي كنيد تا مشكل به طور كلي از بين برود. 


طي كردن اين مراحل علاوه بر حل مشكل شما، نوعي قدرت دروني نيز در شما ايجاد مي‌كند كه باعث مي‌شود درك بهتري از زندگي پيدا كنيد.

پس براي حل مشكلات‌تان، مثلث د.م.ك فراموش‌تان نشود!


|
امتیاز مطلب : 9
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2


چند نکته آموزشي از فاطمه‌السادات حسيني دهنوي، رتبه‌ي 3 کشور
پنج شنبه 18 دی 1393 ساعت 19:20 | بازدید : 460 | نویسنده : [cb:post_author_name] | ( نظرات )

 

مکتبستان مشاوره و برنامه ریزی کنکور

 


برای مشاوره کنکور به 
سایت مکتبستان رجوع کنین.

 

چند نکته‌ي کوتاه از فاطمه‌السادات حسيني دهنوي، رتبه‌ي 3 انساني کشور

 

- فاطمه‌السادات حسيني دهنوي در دبيرستان فرهنگ کرمان درس خواند و معدل او در امتحانات نهايي سال سوم دبيرستان 20 بود.

- پدرش مدرس دانشگاه و مادرش خانه‌دار است.

- رشته‌ي انساني را به دليل علاقه‌اي که از کودکي به ادبيات داشت و همين‌طور استعدادش در اين زمينه انتخاب کرد.

- خانواده‌اش مجله‌ي آزمون را مطالعه مي‌کردند و هم‌چنين کارنامه‌هاي آزمونش را بررسي مي‌کردند. مادرش فاطمه‌السادات در انتخاب کتاب‌هاي کمک آموزشي به او کمک مي‌کرد.

- برادرش، سيدعلي حسيني هم دوم دبيرستان است و در آزمون‌هاي برنامه‌اي شرکت مي‌کند.

- شرايط خانه براي فاطمه‌السادات بسيار عالي و آرام بود و در خانه‌ همه مطالعه مي‌کردند.

- او در طول سال به پيوستگي‌اش را به مدرسه‌اش حفظ کرد و به طور مرتب در کلاس‌هاي مدرسه شرکت مي‌کرد و حتي يک روز هم غيبت نداشت.

- او در بازه‌هاي زماني پاييز، زمستان، بعد از نوروز و دوره جمع‌بندي، به ترتيب 35، 45، 50 و 60 ساعت درس مي‌خواند.

- فاطمه‌السادات حسيني در درس‌هاي رياضي، عربي و فلسفه درس هر روز را همان روز مي‌خواند.

- فاطمه‌السادات حسيني دهنوي به مدت دو سال و در سال‌هاي دوم و چهارم دبيرستان در آزمون‌هاي برنامه‌اي کانون شرکت کرد. او در اين مدت در 30 آزمون برنامه‌اي حضور داشت.

- او برنامه‌ي راهبردي آزمون‌هاي کانون را بسيار مناسب مي‌داند و بر اساس تلفيقي از برنامه‌ي راهبردي و برنامه‌ي خودش، برنامه‌ي مطالعاتي‌اش را اجرا مي‌کرد.

- اشتباهات او در آزمون‌ها در ابتدا خيلي زياد بود اما به مرور خيلي کاهش پيدا کرد.

- رتبه‌ي 3 انساني کشور، به کتاب‌هاي زرد عمومي و زرد اختصاصي نمره‌ي بسيار خوبي مي‌دهد.

- رتبه‌ي 3 انساني  کشور از دفتر برنامه‌ريزي تا شب کنکور استفاده کرد و اعتقادش اين است که که دفتر برنامه‌ريزي در خودشناسي بسيار مؤثر است و باعث بالا بردن ساعات مطالعه و منظميودن مي‌شود.

- او براي يادگيري و تسلط بر لغات زبان از جعبه‌ي لايتنر استفاده کرد.

- به نظر فاطمه‌السادات حسيني، دو آزمون نوروزي کانون در دوره‌ي طلايي عالي بود و به او براي موفقيت بيش‌تر جهت داد. او در هر دو اين آزمون‌ها شرکت کرد. او در آزمون 7 فروردين (جمع‌بندي پايه) تراز 8184 و رتبه‌ي 8 کشور را به دست آورد و در آزمون 18 فروردين (جمع‌بندي پيش 1) تراز 8060 و رتبه‌ي 9 کشور را کسب کرد.

- رتبه‌ي سه انساني کشور، دارنده‌ي مدال طلاي کشوري المپياد ادبي و هم‌چنين رتبه‌ي اول المپياد کشوري فلسفه است.

- نمره‌هاي رتبه‌ي سه انساني کشور در کنکور:

ادبيات فارسي 80%- عربي 84%- معارف 96%- زبان 81%- رياضي 78%- اقتصاد 91% - ادبيات تخصصي 92% - عربي 82% - تاريخ و جغرافيا 96% - علوم اجتماعي 83% - فلسفه و منطق 60% - روانشناسي 83%

 

فاطمه‌السادات حسيني دهنوي در حال حاضر دانشجوي رشته‌ي حقوق دانشگاه تهران است.


|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1


10 روش تقويت حافظه
پنج شنبه 18 دی 1393 ساعت 19:20 | بازدید : 562 | نویسنده : [cb:post_author_name] | ( نظرات )

 

مکتبستان مشاوره و برنامه ریزی کنکور

 

 


برای مشاوره کنکور به 
سایت مکتبستان رجوع کنین.

 

روان‌شناسان در زمينه بهبود حافظه مطالعات فراواني کرده‌اند تا بتوانند به دغدغه‌هاي افرادي که نگران افت عملکرد حافظه‌شان هستند، پاسخ مناسبي بدهند. ده نکته‌اي که در ذيل ارائه مي‌شود، نتيجه تحقيقات روان‌شناسان است که مي‌تواند حافظه‌تان را تقويت کند.

1ـ توجهتان را بر مواردي که مطالعه مي‌کنيد، متمرکز کنيد.

توجه، يکي از مولفه‌هاي مهم حافظه است. براي انتقال حافظه از حافظه کوتاه‌مدت به بلندمدت نياز است که شما به ‌صورت فعال به اطلاعاتي که مطالعه مي‌کنيد، توجه کنيد. سعي کنيد در مکاني مطالعه کنيد که چيزهايي مثل تلويزيون،‌ موسيقي و تفريحات ديگر وجود نداشته باشد که بتواند حواس شما را پرت کند.

2ـ با در نظر گرفتن ساعت‌هاي منظم براي مطالعه از باشتاب يادگرفتن اجتناب کنيد.

به گفته ژورک، روان‌شناس تربيتي، مطالعه در چند جلسه به شما زمان کافي براي پردازش اطلاعات مي‌دهد. محققان نشان داده‌اند دانشجوياني که به صورت منظم مطالعه مي‌کنند بهتر از دانشجوياني که در يک جلسه طولاني و ماراتني مطالعه مي‌کنند، اطلاعات را به خاطر مي‌آورند.

3ـ اطلاعات مورد مطالعه را سازماندهي کنيد.

سعي کنيد مفاهيم و اصطلاحات مشابه را با هم گروه‌بندي کنيد يا طرح کلي از يادداشت‌هايتان و آنچه خوانده‌ايد داشته باشيد تا به گروه‌بندي‌کردن مفاهيم مرتبط کمک کنيد.

4ـ از شيوه‌هاي حفظ‌کردن براي يادآوري اطلاعات استفاده کنيد.

شيوه‌هاي حفظي تکنيکي هستند که اغلب توسط دانشجويان و دانش‌آموزان براي کمک به يادآوري اطلاعات استفاده مي‌شوند. اين شيوه صرفا روشي براي يادآوري اطلاعات هستند. براي مثال، ممکن است اصطلاحي که نياز داريد يادتان باشد، به يک مورد رايج که برايتان بسيار آشناست ارتباط دهيد. بهترين روش‌هاي حفظي‌ آنهايي هستند که از تصويرسازي، شوخي يا ابتکار مثبت استفاده شده باشد.

5ـ‌ اطلاعاتي که مطالعه مي‌کنيد تکرار کنيد و آن را براي خودتان شرح دهيد.

براي يادآوري اطلاعات نياز داريد آنچه مطالعه مي‌کنيد در حافظه بلندمدت‌تان رمزگذاري کنيد. يکي از سودمندترين روش‌هاي رمزگذاري مرور ذهني مشروح است. يک نمونه از اين روش وقتي است که بخواهيد تعريف يک اصطلاح کليدي را بخوانيد، ابتدا تعريف آن اصطلاح را مطالعه کنيد و سپس يک توصيف مفصل‌تر از آنچه آن اصطلاح معني مي‌دهد بخوانيد. بعد از تکرار اين فرآيند در چند دفعه، بهتر مي‌توانيد اطلاعاتي که خوانده‌ايد به ياد بياوريد.

6ـ اطلاعات جديد را به چيزهايي که قبلا مي‌دانسته‌ايد ارتباط دهيد.

موقعي که اطلاعات ناآشنايي را مطالعه مي‌کنيد، زماني را صرف اين کنيد که چگونه اين اطلاعات به چيزهايي که در حال حاضر مي‌دانيد ارتباط دارد. با ايجاد روابط بين ايده‌هاي جديد و ايده‌هاي قبلي مي‌توانيد احتمال يادآوري اطلاعاتي که بتازگي آموخته‌ايد، افزايش خيره‌کننده‌اي دهيد.

7ـ مفاهيم را تجسم کنيد.

بسياري از افراد معمولا از تصويرسازي اطلاعاتي که مطالعه مي‌کنند سود مي‌برند. به شکل‌ها، نمودارها و ديگر طرح‌ها در کتاب يا مقاله‌اي که مطالعه مي‌کنيد، توجه کنيد. اگر مطلبي که مي‌خوانيد اشاره‌هاي تصويري که کمکتان کند، نداشته باشد، سعي کنيد خودتان شکلي را بکشيد. نمودارها يا شکل‌هايي را در حاشيه يادداشت‌تان ترسيم کنيد يا از ماژيک‌هاي برجسته‌کننده در رنگ‌هاي مختلف استفاده کنيد تا بتوانيد ايده‌هاي مرتبط با هم را گروه‌بندي کنيد.

8 ـ مفاهيم جديد را با شخص ديگري بياموزيد.

تحقيقات نشان داده‌اند که خواندن موارد مختلف با صداي بلند به طرز معناداري به يادسپردن آن مواد را افزايش مي‌دهد. متخصصان علوم تربيتي و روان‌شناسان همچنين در يافته‌اند دانشجوياني که واقعامفاهيم جديد را به ديگران ياد مي‌دهند فهم‌شان و يادآوري‌شان را افزايش مي‌دهند. شما مي‌توانيد از اين رويکرد با آموزش مفاهيم و اطلاعات جديد به يک دوست يا همکلاسي استفاده کنيد.

9ـ بر اطلاعات دشوار توجه مضاعف داشته باشيد.

آيا تا به حال ملاحظه کرده‌ايد چگونه گاهي اوقات در آغاز يا پايان يک فصل، يادآوري اطلاعات ساده‌تر است؟ محققان دريافته‌اند که نوع اطلاعات مي‌تواند در يادآوري آن نقش داشته باشد. هنگام مطالعه اطلاعات دشوار ‌مي‌توانيد با صرف زمان بيشتري براي تکرار اطلاعات بر آن غلبه کنيد. راهکار ديگر دوباره سازماندهي کردن اطلاعات است؛ به صورتي که براي يادآوري ساده‌تر شود.

10ـ شيوه عادي مطالعه‌تان را تغيير دهيد.

روش مهم ديگر براي افزايش يادآوري اين است که گاهي اوقات شيوه مرسوم مطالعه‌تان را تغيير دهيد. اگر به مطالعه در يک مکان خاص عادت کرده‌ايد، سعي کنيد به يک جاي ديگر براي مطالعه برويد. اگر در غروب مطالعه مي‌کنيد، سعي کنيد هر صبح چند دقيقه را صرف مرور اطلاعاتي کنيد که شب قبل مطالعه کرده‌ايد. با افزودن يک عنصر تازه به دوره‌هاي مطالعه‌تان مي‌توانيد سودمندي تلاش‌هايتان را افزايش دهيد و به طرز معناداري يادآوري بلندمدت‌تان را  ارتقا دهيد.


|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1


صفحه قبل 1 2 3 4 5 ... 7 صفحه بعد

منوی کاربری


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
نویسندگان
خبرنامه
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



دیگر موارد

آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 16
بازدید دیروز : 13
بازدید هفته : 88
بازدید ماه : 88
بازدید کل : 143319
تعداد مطالب : 58
تعداد نظرات : 235
تعداد آنلاین : 1


Top Blog
وبلاگ برتر در تاپ بلاگر

این سایت را حمایت می کنم
.تبادل لینک اتوماتیک گوگل خان.



کد پیغام خوش آمدگویی


آمار وب سایت

آمار مطالب

:: کل مطالب : 58
:: کل نظرات : 235

آمار کاربران

:: افراد آنلاین : 1
:: تعداد اعضا : 30

کاربران آنلاین


آمار بازدید

:: بازدید امروز : 16
:: باردید دیروز : 13
:: بازدید هفته : 88
:: بازدید ماه : 88
:: بازدید سال : 590
:: بازدید کلی : 143319